ТОВ «ОПТІМУС-ГРУП ЛТД» СПЕЦІАЛІЗУЄТЬСЯ НА ВИГОТОВЛЕННІ:

  • ТЕРМОЗБІЖНИХ ОДНОШАРОВИХ ПЛІВОК
  • ТЕРМОЗБІЖНИХ БАГАТОШАРОВИХ ПЛІВОК (ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БАГАТОШАРОВИХ ПЛІВОК Є ЗНАЧНО УДОСКОНАЛЕНИМИ У ПОРІВНЯННІ ІЗ ОДНОШАРОВИМИ, ЗУМОВЛЮЮЧИ, ТАКИМ ЧИНОМ, БІЛЬШ ШИРОКІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ВИБОРУ РЕЦЕПТУР З ВИГОТОВЛЕННЯ ПЛІВКИ, ВАРІЮВАННЯ ЇЇ ТОВЩИНИ, МІЦНОСТІ ТА СТУПЕНЯ ПРОЗОРОСТІ ТОЩО)

OPTIMUS GROUP LTD

Корисна інформація

БАГАТОШАРОВІ ТЕРМОЗБІЖНІ ПЛІВКИ

На сьоднішній день важко собі уявити сферу підприємницької діяльності, де не використовувалася б термозбіжна поліетиленова плівка. Її техніко-хімічні властивості надають можливість використовувати даний вид плівки як універсальний матеріал для групового пакування різноманітних товарів. Беззаперечними перевагами термозбіжної плівки є її високі захисні властивості, що надають можливість не турбуватися про пошкодження товару при транспортуванні й зберіганні, а також її надзвичайна прозорість. Термозбіжна плівка є екологічно безпечною, виготовляється із дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм, може контактувати із харчовою продукцією.

ВЛАСТИВОСТІ БАГАТОШАРОВИХ ТЕРМОЗБІЖНИХ ПЛІВОК

  • Міцність, що забезпечує належне транспортування та зберігання товарів, а також запобігає їх деформації та механічному пошкодженню
  • Безпечність для контакту з харчовими продуктами
  • Невисока вартість у порівнянні з іншими видами пакувальних матеріалів
  • Широкий спектр застосування
  • Збереження презентабельності продукції та можливість її візуального обстеження

ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ БАГАТОШАРОВИХ ТЕРМОЗБІЖНИХ ПЛІВОК

Такі фізико-механічні якості багатошарової термозбіжної плівки як відносне подовження на розрив та міцність на розрив дозволяють виробляти суперпрозорі та супертонкі плівки зі збереженням високих експлуатаційних характеристик.
При виробництві багатошарової термозбіжної плівки кожний її шар формується окремо, що дозволяє варіювати рецептурно та підбирати оптимальну формулу виготовлення плівки з урахуванням технологічної специфіки та температурних характеристик пакувального обладнання. Беззаперечним «плюсом» термозбіжної багатошарової плівки є можливість за рахунок правильно підібраної рецептури зменшувати товщину плівки, при цьому зберігаючи такі її базові характеристики як міцність та прозорість. Це у свою чергу сприяє зменшенню витрат плівки на пакування одиниці продукції, тим самим зменшуючи витрати на упаковку.

Багатошарова/одношарова термозбіжна плівка виготовляється у вигляді рукава, напіврукава та полотна, намотаних у рулони згідно з потребами замовника.

Такі параметри як відносне подовження на розрив та міцність на розрив визначаються замовником.

Ступінь прозорості плівки також коригується з урахуванням побажань клієнта.

Технологія виробництва дозволяє виготовляти композитн і багатошарові термозбіжні плівки. Рецептура виготовлення плівки підбирається під вимоги кожного замовника індивідуально.

Ми маємо можливість виготовляти плівку з перфорацією. Діаметр та щільність перфорації обирається індивідуально під
замовлення.

Багатошарові термозбіжні плівки також можуть виготовлятися із нанесенням друку.